Najvišje uvrščene publikacije
Indeks h5 je h-indeks za članke, objavljene v zadnjih (celotnih) petih letih. h je zgornja meja, torej bo poiskanih h člankov, objavljenih v obdobju 2018–2022, ki vsebujejo najmanj h navedb.skrij
Mediana h5 publikacije je središčna vrednost navedb v člankih, ki so vključeni v indeks h5.skrij
PublikacijaIndeks h5Mediana h5
1.Trends in Food Science & Technology139179
2.Food Chemistry137171
3.Critical Reviews in Food Science and Nutrition124168
4.Food Hydrocolloids120158
5.Food Research International116153
6.Comprehensive Reviews in Food Science and Food Safety102139
7.Journal of Agricultural and Food Chemistry98123
8.Foods95136
9.LWT-Food Science and Technology87104
10.Food Control83107
11.Food Quality and Preference76105
12.Meat Science7599
13.Journal of Food Engineering7396
14.Journal of the science of food and agriculture7192
15.Current Opinion in Food Science6889
16.Innovative Food Science & Emerging Technologies6790
17.Food Packaging and Shelf Life6686
18.International Journal of Food Microbiology6588
19.Postharvest Biology and Technology6395
20.Food Microbiology6079
Datumi in število navedb so približne ocene in jih samodejno izračuna računalniški program.